Laatste nieuws

 

 

Wij zijn een radiozender met een zeer gevarieerd programma. Iedere werkdag draaien wij op verschillende tijden live vanuit studio Amsterdam Noord, te beluisteren via internet, Ziggo 919, Kpn 971 en op de kabel 102.4 FM met verschillende
dj’s . In onze programma’s geven wij onder andere nieuw talent de kans hun muziek aan het grote publiek te laten horen. Verder kunt u prijzen winnen met gezellige spelletjes. Zo spelen we bingo, kraak de kluis en het enveloppen spel. In de avonduren zijn er ook met verschillende live uitzendingen. Dit alles wordt opgevuld met de meest gevarieerde muziek Tijdens de live uitzendingen kunt u een verzoek doen via de site of te bellen naar de studio 020-8508415. Voor het hele programma overzicht klik hier.

 

Bent u zelf dj en wilt u een programma maken voor Radio NoordZij, stuur dan een mail naar info@radionoordzij.nl met uw gegevens, ervaringen en telefoonnummer en we nemen dan contact met u op.
 

Wilt u adverteren voor weinig geld, klik dan hier.
Erwin & Saskia

Wie zijn wij?

 

Artiestenavond 2017

Zaterdagavond 14 oktober geeft Radio NoordZij weer haar jaarlijkse feestavond in het Antoniushuis.
Wij zorgen voor de hapjes, dus als u voor de gezelligheid zorgt wordt het net als alle voorgaande jaren weer een groot succes. Zet deze datum alvast in uw agenda.
De tickets kosten 12.50 euro en zijn vanaf 1 juli te bestellen via de site of op tel 020 8508 415.
Feestavond2017.jpg
Voor uitleg en prijzen klik hier