Wij zijn een radiozender met een zeer gevarieerd programma. Iedere werkdag draaien wij op verschillende tijden live vanuit studio Amsterdam Noord, te beluisteren via internet, Ziggo 919, Kpn 971 en op de kabel 102.4 FM met verschillende
dj’s . In onze programma’s geven wij onder andere nieuw talent de kans hun muziek aan het grote publiek te laten horen. Verder kunt u prijzen winnen met gezellige spelletjes. Zo spelen we bingo, kraak de kluis en het enveloppen spel. In de avonduren zijn er ook met verschillende live uitzendingen. Dit alles wordt opgevuld met de meest gevarieerde muziek Tijdens de live uitzendingen kunt u een verzoek doen via de site of te bellen naar de studio 020-8508415. Voor het hele programma overzicht klik hier.

 

Bent u zelf dj en wilt u een programma maken voor Radio NoordZij, stuur dan een mail naar info@radionoordzij.nl met uw gegevens, ervaringen en telefoonnummer en we nemen dan contact met u op.
 

Wilt u adverteren voor weinig geld, klik dan hier.
Erwin & Saskia

 

 

Bingomiddag voor jong en oud

De eerste bingo van 2017 was weer een groot succes. Met een goed gevulde zaal werd het een gezellige middag, Dus als u van bingo houdt en gezelligheid, kom dan langs op 26 februari en speel mee om zo kans te maken op mooie prijzen. De hoofdprijs bestaat ook deze maand weer uit 200 euro. Ook speelt u gratis mee met een kans om de jackpot te winnen. We starten deze maand met 135 euro, wat contant wordt uitgekeerd. Wint u niets met de bingo, maakt u altijd nog kans op een prijs met de tombola.         
Laatste nieuws
Wie zijn wij?

Radio NoordZij’s 70/80/90 discoparty

 

Zaterdagavond 8 april geeft RNZ een super disco

party. Een feest met muziek uit de jaren 70/80/90.

De kaarten zijn 35,- inclusieve alle dranken.

DJ Erwin neemt u mee naar de tijd dat de disco-

muziek hoog in de lijsten stonden.

Victor zorgt deze avond voor een geweldig licht-

show

Om kaarten te bestellen druk hier of bel
020-8508415

Bestel tijdig, want vol is vol