Laatste nieuws

 

 

Bingomiddag voor alle leeftijden.

Hou jij van bingo? Dan wil je onze maandelijke bingomiddag niet missen met prijzen oplopend tot 200 euro. Boekjes kosten enkel boekje €12,50 of dubbel €20,00. De entree is gratis zo ook de hapjes. De jackpot gaat er deze maand gegarandeerd uit We spelen 5 rondes en samen met een tombola maak je grote kans om met een prijs naar huis te gaan. De eerst volgende datum is 24 juni.
Vanaf heden spelen we buiten de gewone bingo nog eens 2 plankjes rondes a € 2 per ronde met leuke prijzen.
Deze maand hebben we nog een leuke verassing in petto.
Klik hier voor meer informatie..

Wij zijn een radiozender met een zeer gevarieerd programma. Iedere werkdag draaien wij op verschillende tijden live vanuit studio Amsterdam Noord, te beluisteren via internet, Ziggo 919, Kpn 971 en op de kabel 102.4 FM met verschillende
dj’s . In onze programma’s geven wij onder andere nieuw talent de kans hun muziek aan het grote publiek te laten horen. Verder kunt u prijzen winnen met gezellige spelletjes. Zo spelen we bingo, kraak de kluis en het enveloppen spel. In de avonduren zijn er ook met verschillende live uitzendingen. Dit alles wordt opgevuld met de meest gevarieerde muziek Tijdens de live uitzendingen kunt u een verzoek doen via de site of te bellen naar de studio 020-8508415. Voor het hele programma overzicht klik hier.

 

Bent u zelf dj en wilt u een programma maken voor Radio NoordZij, stuur dan een mail naar info@radionoordzij.nl met uw gegevens, ervaringen en telefoonnummer en we nemen dan contact met u op.
 

Wilt u adverteren voor weinig geld, klik dan hier voor meer informatie.
Erwin & Saskia

Wie zijn wij?
020-8508 415
020-8508 415