Stel dat u een bedrijf heeft in de regio Landsmeer, dan kunt u met Radio NoordZij de mensen uit uw eigen streek bereiken. Zo verspilt u geen zuurverdiende centen aan mensen die niets hebben aan uw boodschap omdat ze gewoon te veraf wonen. Dit is het grote voordeel van lokale radio tegenover regionale radio. Bijvoorbeeld bijna elk Nederlands gezin bezit een radio. Dus heeft iedere Nederlander de mogelijkheid om uw reclamespot te ontvangen en te beluisteren. Niet iedereen leest de krant! Uniek bij de radio zijn ook zijn mogelijkheden om de mensen op de meest ondenkbare plaatsen te bereiken. Radio kan dus iedereen, altijd en overal bereiken. De radio is een medium dat frequent herhalen van uw boodschap toelaat. Het veelvuldig herhalen van uw boodschap is onmisbaar bij het opbouwen van product herhaling. Onderzoek heeft trouwens uitgewezen dat een boodschap minstens drie keer gezien of gehoord moet worden voor hij onthouden wordt. En bij gedrukte media bijvoorbeeld is het niet zo evident dat men dezelfde advertentie verschillende keren tegenkomt. Radio reclame op NoordZij kan zeer snel gerealiseerd worden, zonder de productie beperkingen en deadlines van andere media.

U kunt dus veel sneller uw potentiële klanten met radio reclame bereiken dan met elk ander medium. Radio stimuleert de verbeelding  Radio reclame roept een sfeer op die de verbeelding van de luisteraar aanwakkert. Omdat men het product niet ziet, gaat de luisteraar proberen om zich het product voor te stellen. Daardoor ontstaat bij de luisteraar wel degelijk een beeld van het product. Door de verbeeldingskracht van de luisteraar blijft de boodschap veel langer hangen en wordt de boodschap beter onthouden. Luisteren naar radio reclame vergt ook veel minder inspanning dan het kijken naar TV of het lezen van een krant. Bovendien is het heel eenvoudig om naar de radio te luisteren terwijl men met iets anders bezig is.  

Uw kosten zijn deels aftrekbaar van de belasting.

Bel gerust voor meer informatie: 020-8508415
Goedkoop adverteren bij Radio NoordZij
     Uitzendgebieden
Amsterdam, Purmerend, Zaandam, Oostzaan, Landsmeer, Nigtevecht, Diemen, Abcoude, Ouder Amstel, Weesp, Zaanstad en internet

Kabel 102.4 fm
Ziggo digitaal kanaal 366
Ziggo horizon 919,KPN kanaal 1127, Telfort kanaal 971
Xs4all kanaa 971 en Analoog kabel 102.4 FM

Stads fm (geheel Amsterdam)
kabel 103.3, Ether 106.8 en 99.4 fm
Ziggo kanaal 915, KPN 1123

Ook 24/7 te beluisteren in
Harderwijk, Ermelo en Hierden
Kabel 102.6 fm
Digitaal kanaal 863
via Cai
Adverteren