ONLINE CASH BINGO

Iedere laatste woensdagavond spelen we online bingo. Met deze bingo kunt u leuke geldprijzen winnen. Ook maakt u iedere ronde kans op de Jackpot.

Iedere ronde stoppen we vijf euro in de pot. Mocht je binnen de eerste twaalf getrokken getallen bingo hebben, krijg je de Jackpot op je rekening gestort.

 

Hoe worden de winnaars gecontroleerd?

Alle boekjes worden blad voor blad gescand en genummerd. Zodra je bingo hebt, bel je naar de studio. Degene die als eerste bingo heeft, wint de bingo. Daarom is het belangrijk niet alleen je boekjesnummer maar ook je winnende getal door te geven. Mochten er meerdere winnaars zijn, kijken we welk getal het eerst getrokken is. Het gaat hier dus niet om snelheid, maar wie als eerste bingo heeft. Ook al bel je als laatste, als jouw getal eerder getrokken is, win je alsnog. Zo blijft het eerlijk!

Het boekje van de winnaar wordt in beeld gebracht samen met de getrokken getallen. Zo kan iedereen live meekijken of het een juiste bingo is.

Eerlijker dan dit kan het niet, wat online bingo betreft.

 

Loterij.

Tussen de bingorondes spelen we een loterij. Ook hier zijn vijf geldprijzen te winnen, oplopend tot soms wel 100 euro. Een beauty pakket voor hem of haar, gratis bingoboekjes en af en toe VVV bonnen.

De lootjes worden live getrokken. Voor de lootjes hoef je niet mee te spelen. Mocht je naam in beeld komen nemen we contact met je op.

 

Wat kosten het?

Een enkel boekje voor vijf rondes kost 12.50 en een dubbel boekje 20,00 euro. De lootjes kosten 1 euro per stuk.

 

Hoe meer mensen meespelen, hoe hoger de prijzen!! En je helpt ook nog eens mee het werk van Radio NoordZij mogelijk te maken!!