Laatste nieuws

 

 

Wij zijn een radiozender met een zeer gevarieerd programma. Iedere werkdag draaien wij op verschillende tijden live vanuit studio Amsterdam Noord, te beluisteren via internet, Ziggo 919, Kpn 971 en op de kabel 102.4 FM met verschillende
dj’s . In onze programma’s geven wij onder andere nieuw talent de kans hun muziek aan het grote publiek te laten horen. Verder kunt u prijzen winnen met gezellige spelletjes. Zo spelen we bingo, kraak de kluis en het enveloppen spel. In de avonduren zijn er ook met verschillende live uitzendingen. Dit alles wordt opgevuld met de meest gevarieerde muziek Tijdens de live uitzendingen kunt u een verzoek doen via de site of te bellen naar de studio 020-8508415. Voor het hele programma overzicht klik hier.

 

Bent u zelf dj en wilt u een programma maken voor Radio NoordZij, stuur dan een mail naar info@radionoordzij.nl met uw gegevens, ervaringen en telefoonnummer en we nemen dan contact met u op.
 

Wilt u adverteren voor weinig geld, klik dan hier voor meer informatie.
Erwin & Saskia

Wie zijn wij?
Doras aan de lijn!

Op  maandagmiddag (14.15 uur) en dinsdagochtend   (10.15 uur) hoor je medewerkers van Stichting Doras tijdens de uitzendingen op Radio Noordzij. Stichting Doras zet zich in Amsterdam Noord in voor mensen die (tijdelijk) een steuntje in de rug nodig hebben. Dat kan zijn vanwege de mantelzorg die ze geven, financiële problemen of onzekerheid hebben,  andere zorgen in je gezin zoals een scheiding of opvoeding van de kinderen. Maar ook als je graag wilt meedoen aan activiteiten maar niet weet waar je moet beginnen, of informatie wilt over waar je in Noord met een probleem of zorg terecht kan. Luister naar Radio Noordzij! Mocht je de uitzendingen niet luisteren, maar wil je wel hulp (met wat dan ook) dan kun je bellen naar Doras 020-4354555, kijken op de website www.doras.nl of via Barbara Sociaal Werker op Facebook een bericht sturen.

Klik hier voor meer info