FF niet alleen

FF niet alleen

 

Een kakkineuze oude dame heeft een blind date via een Internet site met een oudere man,  (Swiebertje) de vrolijke koning van de zwervers.

Swiebertje nodigt haar uit voor de “walking dinner” show bij de revue “FF niet alleen” om zo indruk op haar te maken. Deze show is voor hem n.l. betaalbaar. De dame vindt het helemaal niets maar als Swiebertje laat horen en zien wat voor een fantastische artiest hij is, raakt ze helemaal onder de indruk van hem. Het geluk kan niet op want ze winnen, tijdens de revue, ook nog een reis op een cruiseschip die verschillende exotische landen gaat aandoen. Ze hebben een fantastische tijd en zien veel prachtige optredens.  Ze geven ve smoor verliefd terug. Nathalie die nu weet dat gelukkig zijn niet alleen met mooie kleren te maken heeft, besluit dat ze als WC juffrouw gaat werken om hun geld tekort snel in te lopen. Dit doet ze in Amsterdam met zijn mooie grachten.

 

In het prachtig gerestaureerde theater Het Zonnehuis, Zonneplein 30, in Amsterdam Noord. Krijgt het publiek een wervelende show te zien met zang, dans, prachtige kostuums, een tikje

Bestellen klik hier